Dilbeek: iedereen mee!

Een Dilbeek voor én door de Dilbekenaar, daar staan we voor! Makkelijk gezegd, maar … 44.000 Dilbekenaren bij het gemeentelijke beleid betrekken… hoe doe je dat? Door dit toekomstige participatiebeleid samen met onze inwoners vorm te geven natuurlijk!

Op 1 april 2021 organiseren we een digitaal infomoment als start naar een vernieuwd participatiebeleid (omwille van de huidige coronamaatregelen is een fysieke bijeenkomst helaas onmogelijk). Hier willen we uit de doeken doen welke stappen we in 2021 zullen zetten om inwoners in de toekomst nauwer te betrekken. We zoomen ook graag in op een aantal leerprojecten; dit zijn projecten waarmee we de komende maanden aan de slag gaan waarbij burgers een prominente plaats zullen krijgen. En natuurlijk zijn we ook benieuwd naar jullie verfrissende ideeën en meningen.

Sluit dus zeker op 1 april 2021 aan om 19.30 uur. De link naar het digitale infomoment volgt later nog op deze pagina.

Heb je in tussentijd al vragen voor ons in verband met participatiebeleid? Stel ze hier. 

De persoonlijke gegevens die u ons via dit formulier bezorgt, worden uitsluitend gebruikt in functie van de door u gewenste dienstverlening (volgens de GDPR van 25 mei 2018). Wij verwijzen naar onze volledige privacyverklaring voor meer informatie.

Indien u niet meer geïnformeerd wenst te worden over deze dienstverlening, kan u daarvoor eenvoudig een mailtje sturen naar info@dilbeek.be.