Zaalhuur: algemene info

Winterplan

Niet enkel burgers en bedrijven worden getroffen, ook de gemeente wordt geconfronteerd met stijgende energiefacturen. Om hier een antwoord op te bieden en op een verantwoorde manier met het geld van de burger om te springen, heeft Groep Dilbeek een Winterplan uitgewerkt. Algemeen genomen zal de temperatuur in de gebouwen van Groep Dilbeek teruggeschroefd worden tot 19 graden. In een aantal gevallen grijpt Groep Dilbeek terug naar een drastischere oplossing en wordt er voor gekozen gebouwen tijdens de wintermaanden te sluiten. Dit is onder andere het geval voor het Castelhof waar tot 1 april ook geen zaalhuur kan doorgaan.

Zaalhuur Dilbeek

Ben je op zoek naar een goede plek om te vergaderen met je vereniging of een geschikte ruimte voor jouw activiteit? Organiseer je een lezing, sportactiviteit of spaghettiavond?

Dan kan je terecht in één van de vele zalen van Vrije Tijd Dilbeek.

Overzicht zalen

Op deze pagina vind je een overzicht van de verschillende vestigingen en hun lokalen. In de infofiches vind je alle details.

Reserveren

Reserveren doe je online via het reservatieformulier.

  • Prijzen en uitleg over de verschillende gebruikerscategorieën vind je in het gebruikersreglement.
  • Alle zalen kunnen maximum 1 jaar en minimum 1 week vooraf gereserveerd worden, uitgezonderd de sportzalen en theaterzalen. Privéfeesten kunnen pas maximum 6 maanden op voorhand gereserveerd worden.
  • Na het invullen van het reservatieformulier, ontvang je een bevestigingsmail waarin de reservatie geweigerd of aanvaard wordt.
  • Er moet minimum 5 werkdagen voor de gewenste gebruikersdatum een definitieve reservatie zijn.
  • Een eerste factuur wordt voor het gebruik van de zaal na de definitieve reservatie aan de gebruiker bezorgd.
  • Drankvoorziening: De huurder is vrij om tijdens zijn activiteit zijn drankenleverancier te kiezen. Huurders die bij Drankenservice Schoentjes bestellen genieten van een korting van 10%. Overige dranken dienen zelf door de huurder voorzien te worden. Meer info in de infofiches van de zalen zelf.
  • Organiseer je een evenement? Op deze pagina vind je alle informatie over de verschillende typen evenementen.

 

UiTdatabank

Om jullie activiteit meer bekend te maken, kan je gebruik maken van de UiTdatabank. Daar kan je heel eenvoudig zelf activiteiten aan toe voegen en bereik je meteen een ruim publiek.  Alle ingevoerde activiteiten die in Dilbeek plaatsvinden, verschijnen automatisch op de gemeentesite en op Visit-Dilbeek en ook op Uit in Vlaanderen. Evenementen ingeven is zeer eenvoudig!

Gebruikersreglement

In het gebruikersreglement vind je alle info over:

  • prijzen en de verschillende gebruikerscategorieën 
  • procedures rond aanvraag, tarifering en betaling van de zalen
  • algemene afspraken voor het gebruik van de zalen