Sofie Deleu, Teamcoach Welzijn

Mijn rol als teamcoach bestaat erin de mensen binnen mijn team te coachen en te ondersteunen, te stimuleren en zichzelf te laten groeien in hun loopbaan. Met de missie van welzijn als kompas, sta ik naast deze mensen om samen ons doel als team te bereiken.

Dilbeek is een warme gemeente, met een zeer uiteenlopend publiek. Als getogen Dilbekenaar is er niets zo fijn te kunnen meewerken aan de ontwikkeling van de gemeente waar ik zelf ben opgegroeid. Mijn job laat ruimte voor creativiteit en veel zelfstandigheid. Binnen een lokale context betekent een kleine actie soms een groot verschil. In de leefwereld van mensen echt iets kunnen veranderen en het gevoel hebben echt een verschil te kunnen maken is wat me elke dag drijft.

Het feit dat Dilbeek openstaat voor vernieuwing, creëert kansen. En wat me in het bijzonder ook aanspreekt, is het dorpsgevoel binnen een toch wel verstedelijkte context.  Een gevoel van nabijheid, naast problemen van stedelijke aard (vereenzaming, armoede, multiculturaliteit…). Uitdaging genoeg!

Zin om mee te werken?