Werken voor Dilbeek

Aurélie en Lien, twee enthousiaste deskundigen burgerzaken aan het woord.

Wil je graag weten wat ons elke dag drijft, waarom we steeds met een glimlach naar het werk komen en vooral waarom we zo hard uitkijken naar een collega om deze ervaringen met ons te delen?

Elke dag is anders en dat is wat onze job binnen Groep Dilbeek boeiend maakt. Als deskundigen binnen het team burgerzaken kunnen we ons verdiepen in verschillende processen, reglementeringen en wetgeving met focus op burgerlijke stand, vreemdelingen en bevolking en krijgen we de mogelijkheid om verbindend te werken en complexere dossiers te onderzoeken.     

We staan mee aan het roer om de dienstverlening naar de burger optimaal te maken en te houden. Door af en toe mee te werken aan de loketten houden we de vinger aan de pols en optimaliseren we mee de algemene werking. Voor ons team en de burgers echt iets kunnen realiseren en betekenen, dat is iets wat ons elke dag drijft.

Het is fijn om te kunnen meewerken aan de ontwikkeling van een beleid dat dicht bij de burger staat. Kunnen vertellen “dat hebben we met ons team gerealiseerd”, dat geeft gewoon een supergevoel.

Het is leerrijk om af en toe buiten je eigen domein te kunnen gaan piepen en de andere teams en stromen beter te leren kennen. Ons kunnen smijten in niet alledaagse situaties en uitdagende projecten aanpakken zoals wijkgericht werken, onthaal van nieuwe inwoners, digitalisering,… maken dat we nog meer gemotiveerd raken.

Het is een meerwaarde om te kunnen werken voor een dynamische, vooruitstrevende werkgever. Een gemeente die steeds in beweging is, de vrijheid krijgen om te deel te nemen aan verschillende projecten , vertrouwen krijgen, gehoord worden,… allemaal elementen waardoor we steeds opnieuw kansen krijgen om te groeien zowel op inhoudelijk als op persoonlijk vlak.

Neem daar bovenop nog leuke en gedreven collega’s (hopelijk word jij daar één van), glijdende werkuren en een mooi verlofpakket,… het is denk ik heel duidelijk dat wij onze ideale job, team en werkgever gevonden hebben!

Al onze vacatures