Team ouderenwelzijn zoekt creatieve vrijwilligers om site Breugheldal op te fleuren

Er was eens een plek in Itterbeek die wij Breugheldal noemen.

Op die plek wonen vele ouderen vredevol samen, zowel in het woonzorgcentrum als zelfstandig in assistentiewoningen. Deze 110 flatjes liggen verspreid over 4 gebouwen en zijn met elkaar verbonden door vele gangen, traphallen en liften. Tussenin zijn gezellige zithoekjes te vinden waar de bewoners even kunnen uitrusten of een babbeltje met elkaar kunnen slaan.

Het is er aangenaam wonen en vertoeven, daar in Breugheldal. Maar weet je wat het nog gezelliger maakt? Dat zijn de decoraties en aankledingen in thema die de gemeenschappelijke delen van de gebouwen opfleuren en iedere voorbijganger een stukje vrolijker maakt! Denk aan kerstbomen en -versiering in december, geknutselde konijntjes met Pasen, vlinders of kleurrijke pompons om de lente aan te kondigen, rode duivelsvlaggen tijdens de voetbalgekte,... Werkelijk alles wat sfeer brengt is welkom en mogelijk!

Zou jij graag zelf creatief aan de slag gaan om de geluksmaker van vele ouderen te worden, en dit in samenwerking met andere creatievelingen?

Hou dan alsjeblieft je creativiteit niet voor jezelf maar neem voor 12 september contact op met team ouderenwelzijn in Breugheldal via christa.smolders@dilbeek.be of 02 451 43 70. 

Half september zouden we graag met het aangemeld groepje vrijwilligers voor een eerste keer bijeenkomen om elkaar te leren kennen en afspraken te maken. 

Wat verwachten we concreet van deze groep enthousiaste vrijwilligers?

  • Ideeën uitwerken per thema
  • Materialen aankopen en verzamelen
  • Knutselen
  • En vervolgens de gemeenschappelijke plekken in de gebouwen leuk inkleden!

Wij zorgen voor ondersteuning en budget.

Wij hopen je binnenkort te mogen verwelkomen in ons decoteam om samen een sfeer van vreugde en positiviteit te creëren.