Recyclagepark blijft enkel op afspraak

Print

Ondersteund door Intradura

Sinds de heropening van het recyclagepark kan je enkel nog op afspraak naar het recyclagepark. Door de positieve reacties van zowel de bezoekers als de beheerders van het recyclagepark, blijft het recyclagepark permanent enkel op afspraak toegankelijk.

De afspraken worden vanaf 2 juni beheerd door Intradura en niet meer door de gemeente zelf. Voor ondersteuning kunnen bezoekers nu terecht bij het call center van Intradura.

Hoe maak je een afspraak?

  • Ga naar intradura.mijnrecyclagepark.be
  • Vul je postcode in en selecteer je recyclagepark
  • Kies de dag en het uur voor je afspraak. De kleuren geven de beschikbaarheid aan.
  • Vul je gegevens in: e-mailadres, naam en voornaam, je voertuig en eventuele nummerplaat, jouw rijksregisternummer. Dit nummer geeft automatisch toegang voor alle leden van het gezin, die op hetzelfde adres gedomicilieerd zijn.
  • Wanneer je een bijzondere toegangskaart van de gemeente hebt (bedrijven, verenigingen of inwoners met een 2de verblijf in Dilbeek), vul je het kaartnummer in.
  • Afspraakbevestiging volgt via mail. Neem deze zeker mee op je afspraak (op papier of digitaal).

Wil je een volgende afspraak maken?

Dat kan. Van zodra de eerste afspraak is verlopen, kan je een volgende afspraak maken.

Heb je een probleem met je afspraak, wil je deze annuleren of heb je hulp nodig bij je aanvraag? Dan kan je tijdens de kantooruren terecht bij Intradura op het nummer 02 334 17 40.

De openingsuren van het recyclagepark blijven ongewijzigd van maandag tot en met vrijdag van 13u tot 19u, zaterdag van 10u tot 19u.