Op Stap in Dilbeek

De nieuwe wandelbrochure Op stap in Dilbeek is er!

De Bruegelwandeling, de Wolfsputtenwandeling, de Archicultuurwandeling, de Pedemolenwandeling, de Vierbekenwandeling, de Hoppewandeling en de Wivinawandeling: Deze zeven bewegwijzerde wandelingen nemen je mee door het prachtige Pajottenland langs de toeristische highlights van Dilbeek, parken, speelzones, picknickplekjes en open tuinen waar het leuk vertoeven is. Je krijgt ook allerlei tips voor onderweg.

De vijf bestaande, bewegwijzerde wandelingen werden onder de loep genomen en verbeterd met het oog op een nog betere wandelbeleving. Daarnaast werden twee nieuwe, permanent bewegwijzerde wandelingen ontwikkeld: de Archicultuurwandeling, een stedelijke wandeling in het centrum van Dilbeek die focust op architectuur, cultuur en erfgoed, en de Wivinawandeling in Groot-Bijgaarden, een natuurwandeling met prachtige vergezichten op de hoofdstad en langs enkele erfgoedpareltjes van Dilbeek.

Met deze nieuwe wandelingen kan je nu in alle deelgemeentes genieten van bewegwijzerde wandelingen. Verschillende wandeling kan je ook inkorten.

 

Meer info op www.toerismedilbeek.be/recreatie/wandelen-dilbeek/