Infomoment dorpskernvernieuwing Itterbeek

De dorpskern van Itterbeek zal de komende jaren vernieuwd worden. Daarom er op donderdag 1 juni 2023 vanaf 19.30 uur een infomoment in het gemeenschapslokaal Pede, Lostraat 87L, 1703 Schepdaal.

In een eerste fase zetten we in op het ontwikkelen van een kwalitatieve groene toegankelijke publieke ruimte voor alle leeftijdscategorieën en het verlagen van het risico op wateroverlast in de Weidestraat en vzw Het Witte Huis. Dat doen we in samenwerking met de ontwikkelaar van een deel van de gronden gelegen in het binnengebied tussen de Weidestraat, Itterbeeksebaan, Dorpstraat en de Kerkstraat.

Wij willen jullie graag op een heldere en transparante manier informeren over de plannen en de impact van het project. Tegelijk voorzien we voldoende tijd om van gedachten te wisselen en willen we dit moment gebruiken om jullie ideeën te reflecteren over de door jullie gekende publieke noden.

Graag jullie aanwezigheid bevestigen via dit formulier, via mail naar wonenenondernemen@dilbeek.be of telefonisch op nr. 02/451.68.70 en dit vóór 26 mei 2023.