Info en inschrijvingen secundaire school Don Bosco Groot-Bijgaarden

Print

Door de recentste coronamaatregelen was Don Bosco Groot-Bijgaarden genoodzaakt zijn jaarlijkse Infodag van 9 mei af te blazen. Ook de inschrijvingen kunnen niet langs de normale weg verlopen.

Kandidaat-leerlingen en hun ouders kunnen daardoor dit jaar zelf niet langskomen op school om in te schrijven. Daarom organiseert de school voor het 2de tot 7de jaar een alternatieve inforonde waarbij alle kandidaat-leerlingen en hun ouders telefonisch en/of digitaal kunnen ingelicht worden over het studieaanbod, de schoolcultuur en de specifieke afdelingen van de campusschool.

Wie zich over de school en de inschrijvingsprocedure wil informeren, laat voor 25 mei telefonisch op 02/466 55 79 of via inschrijvingen@donboscogb.be volgende gegevens na: naam en telefoonnummer, voor welke studierichting en welk leerjaar hij of zij interesse heeft en het tijdstip dat hij/zij wil gecontacteerd worden. Geïnteresseerden zullen opgebeld worden tussen 25 en 29 mei a.s. door een medewerker van de school bij wie je met al je vragen terecht kan.

De eigenlijke inschrijving gebeurt digitaal vanaf 2 juni 2020. De werkwijze waarop je digitaal kan inschrijven zal gepubliceerd worden op onze website vanaf maandag 18 mei. De resterende vrije plaatsen voor het eerste jaar worden ook dan langs deze weg vrijgegeven.