Dilbeek heeft coördinator voor begraafplaatsen

Sinds een vijftal maanden heeft Dilbeek een coördinator voor de Dilbeekse begraafplaatsen: Marc De Buyst. Samen met de collega’s van Burgerzaken en van Openbare Ruimte staat hij in voor de goede staat van de Dilbeekse begraafplaatsen en is hij het eerste aanspreekpunt voor élke burger die een vraag of klacht heeft over de Dilbeekse begraafplaatsen.

Wat is de meerwaarde voor de Dilbekenaar?
De Dilbekenaren hebben nu een contactpersoon waar ze kunnen aankloppen met al hun vragen of opmerkingen over de Dilbeekse begraafplaatsen. Marc zal hun klachten en vragen grondig onderzoeken en ook zorgen voor een degelijke terugkoppeling naar de burger.

Marc is ook regelmatig fysiek aanwezig op de Dilbeekse begraafplaatsen, wat maakt dat er korter op de bal kan worden gespeeld in geval van klachten of opmerkingen.

Mooiere plek
Samen met zijn collega’s staat Marc in voor de staat van de Dilbeekse begraafplaatsen in het algemeen en de opvolging van de verwaarloosde graven. Het moet meer dan ooit tevoren een plek zijn waar je van je familielid of goede vriend op een rustige, serene en waardige manier afscheid kan nemen!

Vragen?
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met burgerlijke stand op het nummer 02 451 68 40 of mail via burgerlijkestand@dilbeek.be.