Denk en doe je mee op het volgende Burgerforum?

Geplaatst op vr 10.11.2023

Wat is een burgerforum?

Twee maal per jaar vindt een burgerforum plaats. Op zo’n forum nodigen we Dilbekenaars uit om mee het gesprek aan te gaan over een selectie van verschillende participatieprojecten. Zo willen we extra ideeën verzamelen, een frisse blik op projecten laten werpen, samen nadenken over wat nog beter kan, en ook gewoon overzicht geven van waar we mee bezig zijn. Bovendien is het een ideaal moment om in een gezellige sfeer met elkaar van gedachten te wisselen over de toekomst van onze gemeente. Op deze manier willen we zo veel mogelijk burgers de kans geven om bij te dragen aan het beleid.

De onderwerpen die we behandelen zullen verschillen van forum tot forum. Hou dus zeker deze pagina en onze nieuwskanalen in het oog voor meer informatie over de thema’s van de aankomende fora. We hopen dat er regelmatig iets zal tussen zitten dat je interesseert, en we kijken uit naar jullie deelname.

Nieuwsgiering naar de vorige fora?

Wil je weten hoe een forum verloopt en wat er besproken is op vorige fora? Neem dan hieronder een kijkje in de verslagen.

Off