Kraaienbroekstraat: heraanleg wegenis en aanleg gescheiden rioleringsstelsel

Omschrijving

Het wegdek wordt grondig heraangelegd en de straat krijgt een nieuw gescheiden rioleringsstelsel. De werken starten op 23 april 2019.

De werken worden uitgevoerd door aannemer Timmermans bvba. Voor concrete vragen over de uitvoering van de werken kan u de werfleider aanspreken tijdens de werken. De contactgegevens worden uitgehangen aan de werfkeet.

De zone waarin gewerkt wordt zal niet toegankelijk zijn tussen 7 en 18 uur. Er is tijdens de duur van de werken een algemeen parkeerverbod. Het is dan ook af te raden om met de wagen de werfzone te betreden. De aannemer zal er alles aan doen om de aangelanden zoveel mogelijk toegang te verlenen tot hun woning te voet of met de fiets.

De ophalingen van huisvuil, PMD, glas en papier worden uit noodzaak gewijzigd.

Huisvuil en PMD (afval in zakken) worden door de aannemer verzameld. U dient de afvalzak(ken) de avond voordien aan het voetpad te plaatsen. Personen die hun afvalzak vergaten buiten te zetten, krijgen de week nadien een nieuwe kans.

Met glas en papier (afval zonder zakken) kan u gratis terecht in het recyclagepark te Groot-Bijgaarden. De aannemer is enkel verantwoordelijk voor de ophaling van huisvuil en PMD en niet voor glas en papier.

Voor meer info kan u altijd terecht op de website van de gemeente of bij de medewerkers van de stroom openbare ruimte (02 451 68 50).

Plannen

Grondplan nieuwe toestand