Castelhof

Winterplan: geen zaalhuur mogelijk in Castelhof tot 1 april 2023

Niet enkel burgers en bedrijven worden getroffen, ook de gemeente wordt geconfronteerd met stijgende energiefacturen. Om hier een antwoord op te bieden en op een verantwoorde manier met het geld van de burger om te springen, heeft Groep Dilbeek een Winterplan uitgewerkt. Algemeen genomen zal de temperatuur in de gebouwen van Groep Dilbeek teruggeschroefd worden tot 19 graden. In een aantal gevallen grijpt Groep Dilbeek terug naar een drastischere oplossing en wordt er voor gekozen gebouwen tijdens de wintermaanden te sluiten. Dit is onder andere het geval voor het Castelhof waar tot 1 april ook geen zaalhuur kan doorgaan.

Locatie

Adres: Molenstraat 102, 1700 Dilbeek 

Castelhof is een oud klooster met een mooie tuin met speeltuin en basketbalveld. Het beschikt over meerdere kleine zalen voor vergaderingen of vormingen en grotere zalen met keukens geschikt voor recepties of eetfeesten. In de kapel kan je terecht voor feesten.

Infofiche

Download hier de infofiche (pdf)
Hier vind je info als grootte, capaciteit, voorzieningen...

Vergaderlokalen

Zaal 1

Capaciteit: 50 personen
Zaaltype L (zie tarieven)

Zaal 2

Capaciteit: 50 personen

JinD-lokaal

Capaciteit: 14 personen
Zaaltype: M

Keuken

Zaaltype: XL

Kapel

Capaciteit: 300
Zaaltype: XL+

Repetitieruimte

Capaciteit: 8
Zaaltype: M

Tarieven

  • Categorie A: verenigingen en burgers die huren in functie van een socio-culturele of sportieve activiteit met een open karakter voor alle burgers 
  • Categorie B: privéfeesten, bedrijven, niet-Dilbeekse verenigingen en burgers die huren in functie van een activiteit met gesloten karakter voor alle burgers 
     

   

Categorie A  

Categorie B  

Small   

€ 3  

€ 12  

Medium   

€ 4  

€ 16  

Large   

€ 7  

€ 24  

XL   

€ 10 

€ 37,5 

XL +   

€ 13 

€ 45 

 

 

> Prijzen per uur   
> Per dag max. 15 uur

> Tarieven logistiek: € 20 / uur

We kunnen logistieke ondersteuning aanbieden als er lokalen moeten worden klaargezet/teruggezet in een andere opstelling dan de basisopstelling. Prijs per uur is prijs per begonnen uur.

(Opmerking: tarieven van kracht vanaf 1 januari 2022)