Breinpleinen

BREINPLEIN TIJDENS WINTERPLAN

Lieve breinpleiners 

Zoals jullie misschien al vernomen hebben, sluit Dilbeek tijdelijk enkele locaties omwille van het Winterplan. Dit om de nodige energie te besparen. 

Helaas wil dat ook zeggen dat er zowel in het Castelhof als in Itterbeek Idee geen mogelijkheid is om te studeren. Ook de herinrichting van de leeshoek zorgt ervoor dat er momenteel minder plekken beschikbaar zijn in de bib.  

Mogen wij jullie daarom vragen om voorrang te geven aan studenten die niet in de mogelijkheid zijn om thuis in een prikkelarme omgeving te studeren? Hopelijk levert jullie begrip en medewerking goede karma (en dus ook goede punten) op. 

Wij geloven alvast in jullie. Geef er een lap op! 

algemene sluitingsdagen bibliotheek:

- alle zondagen

- 26 december

- 2 januari 

 

Hieronder vind je details per Breinplein en meer info over onze ambassadeurs. Word lid van onze Facebook-groep en blijf zo op de hoogte van de laatste updates!

 

Word hier lid van onze Breinplein-groep op Facebook

Waar kan ik studeren?

 

Check de beschikbaarheden (polyvalente ruimte) in onderstaande tabel: 

 

Openingsuren Ma, woe, vr: 10u-19u
Di, do: 10u-20u
Za: 10u-13u
Aantal plaatsen 14+
Adres d'Arconatistraat 1
1700 Dilbeek

Openingsuren Elke dag open*
Aantal plaatsen 30
Adres Molenstraat 102
1700 Sint-Martens-Bodegem

*Studenten kunnen elke dag en op elk uur van de dag studeren in JC Castelhof. Interesse om hier te studeren? Stuur een mailtje naar jong@dilbeek.be en we leggen je uit hoe je zelfstandig binnengeraakt.

Openingsuren Elke dag open*
Aantal plaatsen 18
Adres Kerkstraat 64/60
1701 Itterbeek

*Studenten kunnen elke dag en op elk uur van de dag studeren in Itterbeek Idee. Interesse om hier te studeren? Stuur een mailtje naar jong@dilbeek.be en we leggen je uit hoe je zelfstandig binnengeraakt.

#Blokpauze

Elke blokperiode houden we samen met alle studenten een blokpauze.
🎮 Gamen op groot scherm
🍪 Lekkere snacks en fruit
🎵 Jouw favoriete bloknummers
🥤 Versgemaakte drankjes

👉Check onze socials voor onze blokpauzes

Word Breinplein-ambassadeur

Zin om wat extra verantwoordelijkheid op te nemen tijdens het studeren? We zijn steeds op zoek naar studenten die mee het beheer van hun studeerplek in handen nemen. Er voor zorgen dat iedereen de afspraken volgt, toezien op de orde en netheid, mee instaan voor het openen en sluiten, ... Het kan allemaal. Breinplein-ambassadeurs krijgen een leuk en handig geschenkje in ruil! 🧠 Interesse? Laat het ons weten via jong@dilbeek.be of via onze Facebook-pagina.