Breinpleinen

Team Jongeren wil studenten helpen bij het studeren door plekken te voorzien waar in alle rust gestudeerd kan worden. Jongeren kunnen studeren in jeugdcentrum Castelhof, Itterbeek Idee en in (de polyvalente ruimte van) bibliotheek Dilbeek.

Hieronder vind je details per Breinplein en meer info over onze ambassadeurs. Word lid van onze Facebook-groep en blijf zo op de hoogte van de laatste updates!

Onze Breinpleinen zijn beschikbaar vanaf 23 mei.

Word hier lid van onze Breinplein-groep op Facebook

Waar kan ik studeren?

Wij bieden 3 locaties aan tijdens de examenperiode van mei-juni.

Openingsuren Ma, woe, vr: 10u-19u
Di, do: 10u-20u
Za: 10u-13u
Aantal plaatsen 14+
Adres d'Arconatistraat 1
1700 Dilbeek

Openingsuren Elke dag open*
Aantal plaatsen 30
Adres Molenstraat 102
1700 Sint-Martens-Bodegem

*Studenten kunnen elke dag en op elk uur van de dag studeren in JC Castelhof. Interesse om hier te studeren? Stuur een mailtje naar jong@dilbeek.be en we leggen je uit hoe je zelfstandig binnengeraakt.

Openingsuren Elke dag open*
Aantal plaatsen 18
Adres Kerkstraat 64/60
1701 Itterbeek

*Studenten kunnen elke dag en op elk uur van de dag studeren in Itterbeek Idee. Interesse om hier te studeren? Stuur een mailtje naar jong@dilbeek.be en we leggen je uit hoe je zelfstandig binnengeraakt.

#Blokpauze

Elke blokperiode houden we samen met alle studenten een blokpauze.
🎮 Gamen op groot scherm
🍪 Lekkere snacks en fruit
🎵 Jouw favoriete bloknummers
🥤 Versgemaakte drankjes

👉 Binnenkort vind je hier meer info.

Word Breinplein-ambassadeur

Zin om wat extra verantwoordelijkheid op te nemen tijdens het studeren? We zijn steeds op zoek naar studenten die mee het beheer van hun studeerplek in handen nemen. Er voor zorgen dat iedereen de afspraken volgt, toezien op de orde en netheid, mee instaan voor het openen en sluiten, ... Het kan allemaal. Breinplein-ambassadeurs krijgen een leuk en handig geschenkje in ruil! 🧠 Interesse? Laat het ons weten via jong@dilbeek.be of via onze Facebook-pagina.