Bosstraat Groot-Bijgaarden

Denk mee over de Bosstraat

In 2023 wordt een deel van het grasveld op de Bosstraat ingericht als een plek om te ontmoeten, spelen, ontspannen, ontdekken, genieten… in een natuurlijke omgeving waar iedereen zich welkom voelt. 

Met een lagere en middelbare school om de hoek, de Welzijnscampus en een bibfiliaal vlakbij, jeugdwerk in het centrum van Groot-Bijgaarden én sportinfrastructuur op dezelfde site, kent de plek een brede aantrek.  

We horen dan ook graag de stem van de toekomstige gebruikers. Daartoe organiseren we drie verschillende participatiemomenten: een sessie met leerlingen van Don Bosco in schoolverband, een sessie op maat van jongeren (uit de buurt, uit het jeugdwerk...) en een sessie voor buurtbewoners.

Inspraakmoment voor buurtbewoners

​Tijdens dit inspraakmoment stellen we kort het geplande traject voor en gaan we samen met jullie aan de slag om jullie wensen en ideeën in kaart te brengen. Iedereen is welkom! We weten graag hoeveel buurtbewoners we mogen verwelkomen, dus gelieve op voorhand in te schrijven via het inschrijfformulier.

donderdag 28 april 2022 om 20u
Welzijnscampus Groot-Bijgaarden
Bosstraat 84, 1702 Dilbeek

Schrijf hier in voor de inspraaksessie

Praatcafé Bosstraat voor jongeren

Heb jij nood aan een groen plekje om na school even na te praten met wat vrienden? Of ben je al even op zoek naar je eigen plek in Groot-Bijgaarden? Waar je gewoon je eigen ding kan doen? Kom dan zeker langs in ons Praatcafé op vrijdag 29 april en vertel ons je zotste ideeën.

vrijdag 29 april om 18u
grasveld Bosstraat (bij slecht weer: Welzijnscampus)