Café Combinne - Praatgroep Combinne

Wat

In het intercultureel praatcafé schuiven Nederlands- en anderstaligen samen aan tafel om te babbelen over dagdagelijkse dingen in het Nederlands. Het is een leuke aanvulling op de lessen Nederlands.
Koffie, thee en water staan steeds gratis klaar, maar u kan ook kiezen voor andere dranken aan een democratische prijs.

Iedereen is er welkom.

In Café Combinne kunnen anderstalige en Nederlandstalige inwoners mekaar op een informele manier ontmoeten om samen, in het Nederlands, te praten over alles wat volwassenen zoal kan interesseren. Het is geen les met een lesgever. Soms wordt er een thema naar voor geschoven maar meestal ontspint er zich een spontane babbel over wat mensen in de voorbije week meegemaakt hebben, in de krant gelezen hebben, vragen en opvattingen die ze graag willen delen. Een vaste begeleidster zorgt ervoor dat iedereen goed onthaald wordt en dat iedereen praatkansen krijgt. Het woord 'café' in Café Combinne betekent dat mensen komen en gaan wanneer het hen past. Geen inschrijvingen of verplichtingen.

Café Combinne gaat door op donderdagavond van 19:30u. tot 22:00u. in 'Zoete Zomer', (ijssalon van Rita) in de Kerkstraat 63 in 1701 Itterbeek.

Voor meer info kan je terecht bij 2cdilbeek@gmail.com . 

Voorwaarden

Wie zin heeft om deel te nemen, mag gewoon binnenspringen. Inschrijven is niet nodig.