Zeeklassen - DAG 4

Wat een onvergetelijke vierde dag beleefden onze zesdeklassers tijdens de zeeklassen! De dag begon met een boeiend bezoek aan Sealife, waar onze leerlingen oog in oog kwamen te staan met fascinerende zeedieren. De leerzame ervaring zorgde voor verwondering en enthousiasme bij de kinderen.
 
De namiddag bracht ontspanning en plezier in het subtropisch paradijs van Center Parcs De Haan, waar onze leerlingen zich uitleefden in het zwembad. De dag eindigde met een gezellige avond, ondanks de stevige wind buiten. Gelukkig zaten wij knus binnen, waar we genoten van heerlijke frietjes met balletjes in tomatensaus.
 
De avond werd nog specialer met de dansoptredens van onze leerlingen. Ze toonden hun beste moves en bouwden daarna samen een feestje. Een lange, maar onvergetelijke avond bracht ons dichter bij elkaar.
 
Nu rest ons nog een laatste nachtje samen, waar we met warme herinneringen terugkijken op deze fantastische zeeklassen. Morgen vertrekken we richting Dilbeek met een rugzak vol ervaringen en nieuwe vriendschappen. Bedankt voor het volgen van onze avonturen aan de Belgische kust!