Zeeklassen - DAG 3

Beste ouders, 
Lezen jullie mee over onze derde dag op zeeklassen?

We begonnen de ochtend met een rit op de kusttram. De leerlingen genoten van het prachtige uitzicht op de Belgische kust terwijl ze naar hun bestemming werden gebracht: Plopsaland! Een dag vol plezier en lachende gezichten stond hen te wachten.

Wat Plopsaland extra speciaal maakte, was het feit dat er bijna geen wachtrijen waren! Het hoogtepunt van de dag was ongetwijfeld de Ride to Happiness, de favoriete attractie van velen. De adrenaline gierde door hun aderen terwijl ze genoten van deze spectaculaire achtbaan.

Ondanks een beetje regen lieten onze leerlingen zich niet uit het veld slaan. Ze trotseerden de druppels en maakten van elke moment een onvergetelijke ervaring.

De avond bracht een vleugje spanning en glamour met zich mee, want het was tijd voor Casino Night in ons verblijf. De leerlingen konden hun geluk beproeven aan de tafels en genieten van een avond vol spel en plezier.

De derde dag van de zeeklassen was een ware mix van avontuur, adrenaline en gezelligheid. Tot morgen, voor meer nieuws van onze Keperkes aan de Belgische kust!