Nieuws uit 't Keperke - 1 september 2020

1 september 2020: een spannend avontuur!  Ondanks de richtlijnen zagen wij heel veel blije gezichtjes vandaag op onze school. Het deed deugd om elkaar terug te zien en we zijn klaar om er terug in te vliegen… !

Extra informatie

Wenst u meer informatie, bent u benieuwd naar het leerkrachtenteam, wil je meer info over afzetten en ophalen of over de schoolfactuur? Dat kunt u allemaal lezen in onze infobrochure (zie bijlage op website bij 'documenten'). Wij raden aan om deze goed door te nemen opdat u op de hoogte bent van alle schoolafspraken.

Vandaag krijgen de kinderen heel wat brieven mee naar huis. Mogen wij u vragen deze goed door te nemen en ingevuld terug mee te geven naar school?

Handen wassen

Het was deze ochtend wat aanschuiven om de school binnen te komen door het ritueel van de handen wassen. Vanaf morgen zullen de kinderen bij het binnenkomen hun handen wassen in de klas en bij het verlaten van de school op voorhand ook hun handen wassen.

Enkel aan de ouders die de school betreden (ouders van onthaal- en snoezelklas, 1e kleuterklas en 1e leerjaar) vragen we steeds de handen te ontsmetten.

Daarnaast ontsmetten of wassen wij de handen ook telkens voor en na de speeltijden en de middagpauze.

! Bedankt aan iedereen om steeds een mondmasker te dragen bij het afzetten en ophalen.

Infomoment

Het is nog steeds mogelijk om digitaal in te schrijven voor het infomoment van volgende week.

Kleuterschool: dinsdag 8 september om 16.30 of 19.30 uur: https://forms.gle/RKHtYFtmRqvnwqRq7 

Lagere school: donderdag 10 september om 16.30 of 19.30 uur: https://forms.gle/yrea5Tm27RKM4rPeA 

Wens je graag een gesprek met de directie? Stuur een mailtje naar directie@keperke.be of laat een berichtje na via de klasleerkracht.

Op de hoogte blijven?

Wij proberen jullie op verschillende manieren op de hoogte te houden van al het schoolnieuws. Neem gerust af en toe een kijkje op onze kanalen:

Website: www.keperke.be à ook dit schooljaar zal per klas een klasblog aangemaakt worden met foto’s uit de klas
Facebookpagina: www.facebook.be/tkeperke à wij posten regelmatig nieuwtjes en foto’s van onze klas- en schoolwerking. Volg je mee?

Indien er nog vragen zijn, aarzel niet om iemand van het team aan te spreken. Wij helpen jullie graag verder!  

 

Vriendelijke groeten

Directie en leerkrachtenteam 't Keperke