6e leerjaar

Print

Sneeuwklassen: verslag van dag 6 - 30 januari 2020

Vandaag vroeg opstaan want onze valiezen moesten klaar staan voor het ontbijt! Dat was wel een karwei... 

Na het ontbijt genoten we allemaal van een laatste dag skiën. We hadden geluk want er was een stralende zon! Iedereen heeft veel bijgeleerd en kwam gezwind de berg af, zelfs de beginners konden al mooi in bochten naar beneden skiën. Op het einde kregen we allemaal een welverdiende medaille. 

's Avonds voor de laatste keer genieten van een echte Italiaanse pasta en dan: de bus op! Wauw, het was fantastisch... prachtige herinneringen gemaakt ... maar wij kijken er stiekem ook al naar uit om terug thuis te zijn! 

Sneeuwklassen: verslag dag 5 - 29 januari 2020

De tijd vliegt en het skiën gaat bij alle groepen steeds vlotter! Deze avond stond een Italiaanse klassieker op het menu: pizza! Dat smaakte iedereen :). Naast het skiën overdag doen we 's avonds toffe activiteiten; zo mochten we gisteren rodelen! Wat een leuke ervaring, geniet mee van de sfeerbeelden! Morgen al de laatste skidag... 

Sneeuwklassen: verslag dag 2 - 26 januari 2020

Vandaag tijd voor het echte werk: een eerste dag in de sneeuw! En dat was fantastisch! 's Ochtends werden we in acht skigroepen verdeeld. De beginners bleven op de beginnerspiste en leerden daar vandaag al mooie bochtjes nemen en ploegen! Dat ging al erg goed. De gevorderden namen een skilift om een blauwe en rode piste af te dalen met nadruk op de techniek! Na het eten mogen we douchen en daarna maken we ons klaar voor de avondquiz. De dagen gaan voor sommigen al veel te snel ;) Geniet mee van de foto's!

Sneeuwklassen: verslag dag 1 - 25 januari 2020

Vrijdagavond om 18 uur was het eindelijk zover. Na dagen, weken en maanden aftellen, vertrokken onze zesdeklassers voor een groot avontuur: sneeuwklassen! Na een dikke knuffel van mama en papa was iedereen klaar voor de lange busrit. Na het vertrek in 't Keperke stopte de bus ook in De Kriebel, de gemeenteschool in Sint-Ulriks-Kapelle, om daar ook leerlingen van het zesde leerjaar op te pikken. Samen met hen zijn we klaar voor een week in de sneeuw! 

Vandaag arriveerden we na een vlotte maar lange busrit rond de middag in Italië. Gelukkig mochten we onmiddellijk in het hotel aanschuiven voor een heerlijk middagmaal. Dat smaakte iedereen wel! 

Om 13.30 uur konden we al het skimateriaal passen en ophalen. Volledig klaar om er morgen in te vliegen ;)

P.S.: op de foto's zijn de Keperkes altijd de 'rode mutsjes'!