De Dilbeekse Thermoscan

Print
Vul hier je mailadres in als je meer informatie wil ontvangen over de campagne, premies en groepsaankopen met betrekking tot energiebesparende maatregelen.

De persoonlijke gegevens die u ons via dit formulier bezorgt, worden uitsluitend gebruikt in functie van de door u gewenste dienstverlening (volgens de GDPR van 25 mei 2018). Wij verwijzen naar onze volledige privacyverklaring voor meer informatie.

Indien u niet meer geïnformeerd wenst te worden over deze dienstverlening, kan u daarvoor eenvoudig een mailtje sturen naar info@dilbeek.be.

Warmteverlies via daken: hoe goed is mijn dak geïsoleerd?

Stap 1

Beantwoord eerst enkele korte vragen zodat je de juiste kleurlegende te zien krijgt. Daarvoor ga je uit van de situatie op het moment van de opnamen. Voor het noordelijke kaartgedeelte is dat 18 februari 2017, voor het zuidelijke kaartgedeelte 13 januari 2018.

Op basis van die informatie verschijnt de kaart en een kleurlegende. Die kan je gebruiken om de foto van jouw dak juist te interpreteren. Op de kaart kan je jouw adres kan ingeven en zo het warmteverlies met eigen ogen zien.

Stap 2

Tik je adres in op de kaart.

Klik op het pijltje linksboven op de kaart om de juiste kaartlaag te selecteren.

Opgelet: zonnepanelen, dakramen, kiezels op het dak, een boomkruin of een groendak kunnen een vertekend beeld geven.

Opgelet: zonnepanelen, dakramen, kiezels op het dak, een boomkruin of een groendak kunnen een vertekend beeld geven. Voor hulp bij interpretatie contacteer team Wonen en Ondernemen. 

Opgelet: zonnepanelen, dakramen, kiezels op het dak, een boomkruin of een groendak kunnen een vertekend beeld geven. Voor hulp bij interpretatie contacteer team Wonen en Ondernemen. 

Wil je meer weten over het energieverlies van je woning?

Schrijf je dan nu in voor een gratis energieadvies.

Onze expert komt ter plaatse bij je thuis om een grondige analyse uit te voeren (duurt ongeveer 2 uur). Je kan vragen stellen over isolatie, duurzame technieken, ventilatie, zelf energie opwekken, waterbesparing...
Na de doorlichting krijg je een handig overzicht van de problemen van je woning en een duidelijk stappenplan van welke werken best (eerst) uitgevoerd worden met een indicatie van kostprijs, terugverdientijd en -even belangrijk- hoe duurzaam die werken zijn.