Werken aan Dilbeek

Print

We werken elke dag aan Dilbeek. Naast het dagelijks onderhoud van straten, pleinen, parken en gebouwen, zijn er ook grotere projecten die meer in het oog springen en ook meer gevolgen hebben voor bewoners en gebruikers. Daarvan vind je hier een overzicht.

Heel wat werken hebben vertraging opgelopen door de coronamaatregelen. Van zodra er zicht is op het opnieuw aanvatten van de werken zullen wij hier uiteraard over berichten en deze website aanpassen met de nieuwste informatie.

Alle nutsmaatschappijen hebben hun investeringswerken voorlopig on-hold gezet omwille van de maatregelen. Enkel voor dringende interventies zullen ze nog werken uitvoeren.

De gemeente zelf doet verder met het maaien van alle groenstroken en vegen van de straten en fietspaden, maar met een aangepaste corona-planning. Eind mei worden onze bermen gemaaid volgens ons goedgekeurd bermbeheerplan en eind juni krijgen al de op het openbaar domein aanwezige haagstructuren een eerste scheerbeurt.

Wat zijn we aan het doen?

Rondenbosstraat - openluchtveldlaan: Na werken van Fluvius ingroenen

Fluvius zal hier de werken uitvoeren, deze werden uitgesteld door de Corona maatregelen. Van zodra dat deze werken terug worden gestart zal naarmate de werken vorderen en worden afgewerkt de aannemer van de gemeente de opritten verhard en zullen de werkmannen van openbare ruimte aansluiten om in te groenen.

In aantocht

Plannen voor later

Pagina's in opmaak
  • Baron de Vironlaan. Heraanleg wegenis

Klaar!

Oude Smidsestraat

Volledige heraanplant

En verder...