Doorgangsvergunning aanvragen ANPR-zone

Vraag je een vergunning aan als bewoner, werknemer binnen de vergunningszone of als zorgverlener?

Dan heb je een ingescande kopie nodig van je inschrijvingsbewijs, zowel van de voorkant, als van de achterkant.

Ook volgende attesten dienen afhankelijk van de vergunningsvraag toegevoegd te worden:

Attest bedrijfswagen

Met dit attest op eer verklaar je dat je domicilie binnen de afgebakende zone ligt en je beschikt over een bedrijfsvoertuig. Het attest is een bijlage bij je aanvraag voor een doorgangsvergunning voor de Thaborstraat/De Bergen en Berchemstraat, waar de doorgang tijdens bepaalde uren op werkdagen wordt gecontroleerd door ANPR-camera’s.

Attest werknemer

Met dit attest op eer verklaar je dat je officieel werknemer bent bij een bedrijf gelegen in de afgebakende vergunningszone en dit tevens jouw effectieve plaats van tewerkstelling is.
Het attest is een bijlage bij je aanvraag voor een doorgangsvergunning voor de Thaborstraat/De Bergen en Berchemstraat, waar de doorgang tijdens bepaalde uren op werkdagen wordt gecontroleerd door ANPR-camera’s.

​Attest verklaring op eer zorgverlener

Met dit attest kan je als zorgverlener (beroep in de zorg) een aanvraag indienen voor een doorgangsvergunning voor de Thaborstraat/De Bergen en de Berchemstraat, waar de doorgang tijdens bepaalde uren op werkdagen wordt gecontroleerd door ANPR-camera’s.

Klik hier om online je vergunning aan te vragen.

Hulp nodig?

Wanneer het je zelf niet lukt om de vergunning aan te vragen, kunnen wij jou verder helpen.

Je kan ons hiervoor opbellen, elke werkdag tussen 9u - 12u en 14u - 16u, of ons een email sturen via openbareruimte@dilbeek.be. Om jou te helpen bij jouw vergunningsaanvraag, hebben we je rijksregisternummer, je inschrijvingsbewijs van je voertuig en je telefoonnummer nodig. Hou dit dus zeker bij de hand of voeg dit toe aan je email.