Kledij en materialen

Print
Kledij

De speeltijden zijn voor kinderen erg belangrijke momenten. Wij willen dat ze tijdens de pauzes zoveel mogelijk buiten zijn (ook bij regenweer en koude), maar daarom is het belangrijk dat je kind zich correct kleedt in functie van het weer.

  • Bij mooi weer vragen we om je kind goed te beschermen tegen de zon en een zonnehoed of -petje te voorzien. Graag ’s ochtends goed insmeren met zonnecrème; indien nodig herhalen wij dit nog eens tijdens de dag.
  • Bij regenweer draagt je kind best een jas die de nodige bescherming biedt tegen de regen en aangepaste schoenen. In de kleuterschool mogen de kinderen hun laarzen meebrengen zodat zij zoveel mogelijk op het gras kunnen spelen.
  • Bij koud weer is het belangrijk dat de kinderen goed beschermd zijn: een muts en handschoenen zijn dan erg belangrijk.
  • Bij uitstappen vragen wij een fluohesje (liefst met het logo van de school) te dragen.
Materialen

Speelgoed en materialen van thuis horen niet op school. Deze materialen kunnen verloren of stuk gaan, wat vaak leidt tot groot verdriet bij de kinderen.

Elektronische materialen zoals een gsm, iPod, Nintendo en mp3 zijn verboden op school. Indien uw kind toch gebruik maakt van één van deze apparaten, zullen deze door de directie of de leerkracht in bewaring worden gehouden. De ouders zullen verzocht worden om de apparaten bij de directie te komen afhalen. De school is nooit verantwoordelijk in geval van diefstal van dergelijke toestellen of voorwerpen.

Een eventueel gsm-toestel is steeds uitgeschakeld en nooit zichtbaar aanwezig. Telefoneren gebeurt enkel in het kantoor van de directie.

De school is niet aansprakelijk voor diefstal of het verlies van persoonlijk materiaal van de kinderen (kledij, fiets, juwelen, gsm, …).