Gezonde en afvalvrije school

Print

Wij willen een gezonde school zijn en zo weinig mogelijk afval produceren. Onze school is blik-, brik- en snoepvrij! Dat vraagt ook jullie medewerking!

Tussendoortjes

In de kleuterschool eten we in de voormiddag een stuk fruit en in de namiddag een gezonde koek (zonder chocolade, glazuur,…). In de lagere school is er op woensdag fruitdag. Op die dag brengen de kinderen een stuk fruit mee dat samen in de klas wordt opgegeten. We drinken enkel water voorzien in een herbruikbare drinkfles (voorzien van naam).

Broodmaaltijd

Vul de brooddoos (zonder zilverpapier) met een knapperige kindvriendelijke maaltijd op maat van je kind (geen snoep of koffiekoeken).

Soep en warme maaltijd

Iedere volledige dag (maandag-dinsdag-donderdag-vrijdag) is er soep en/of een warme maaltijd te verkrijgen.

Voor soep wordt een vast bedrag per maand aangerekend. Dit kan niet afgebeld worden bij ziekte.

Warme maaltijden worden besteld met een trimester- of jaarabonnement. Het menu en de allergenenfiches kunnen bekeken worden op de website van de school. Indien uw kind een allergenenintolerantie heeft moet u dit expliciet melden aan de school (bijlage 3). Bij ziekte dien je de maaltijd te annuleren voor 9 uur, anders wordt deze aangerekend.

  • Soep (kleuter en lagere school): 0.60 euro
  • Soep + warme maaltijd kleuterschool: 3 euro
  • Soep + warme maaltijd lagere school: 4 euro
Verjaardagen

Bij eventuele traktaties ter gelegenheid van verjaardagen vragen wij ook rekening te houden met onze snoep- en milieuregels. Wij vragen dus geen individuele zakjes of geschenkjes mee te brengen.