Inschrijven

Home

Hoe kan ik inschrijven?

Je kan je inschrijven voor het speelplein van de paasvakantie en de zomervakantie vanaf 17/02.

Ouders kunnen hun kind(eren) inschrijven via het online inschrijfprogramma Ticketgang. Voor ouders die geen eigen internetverbinding of multimedia hebben voorzien we alternatieven (zie hieronder).

De inschrijven lopen tot 2 weken voor de eigenlijke speelpleinweek. Opgelet; volzet = volzet, het is niet mogelijk om tijdens de week of bij een volgeboekte week nog in te schrijven. Ook de inschrijvingen voor de krokusvakantie werden reeds afgerond.

Inschrijven
Handleiding inschrijven via Ticketgang

Hoe kan ik inschrijven zonder internet of multimedia?

Geen toegang tot internet of multimedia?

  • Stroom Welzijn zal de gezinnen die zij begeleiden, ondersteunen bij de inschrijving.
  • Op werkdagen zal het Welzijnspunt beschikbaar zijn tussen 9u en 12u en tussen 14u en 16u om vragen telefonisch en via mail te beantwoorden.
  • Aan de balie van cultuurcentrum Westrand in het ook mogelijk in te schrijven op dinsdag en woensdag tussen 9u - 12u30 en 13u30 - 17u30.

Annulatie & ziekte

Annuleren is niet meer mogelijk van zodra de inschrijving werd bevestigd. (Bij online inschrijving en inschrijving aan een balie verloopt dit via een bevestigingsmail.)

Bij ziekte van het kind moet dit zo snel mogelijk gemeld worden aan de hoofdanimator en/of speelpleinverantwoordelijke. Bij het indienen van een geldig medisch attest kunnen de ouders/voogd hun inschrijvingsgeld, vanaf de tweede opeenvolgende dag ziekte, terugvorderen.

Bij terugbetaling wordt een administratiekost van € 1,00 per dag ingehouden. Het medisch attest moet binnen de 2 weken in het bezit zijn van de speelpleinverantwoordelijke.