Programma herfstvakantie

Herfstvakantie 2022

Yes, speelplein tijdens de herfstvakantie! 🎉
Een groep enthousiaste animatoren staat klaar om samen met kleuters, lagere schoolkinderen en tieners te spelen, ontdekken en maken. Ontdek hieronder het programma en alle praktische info.

📌 Van ma 31/10 t.e.m. vr 4/11 (geen werking op 1/11)
⚠  Locatie: Begijnenborre - Bodegemstraat 113, 1700 Dilbeek

Inschrijven kan hier vanaf 22/09

Programma

Naast het spelen in de eigen leeftijdsgroep met animatoren worden er ook extra workshops en voorstellingen georganiseerd op het speelplein. Minstens één keer in de week is er een open speelaanbod waarbij kinderen kunnen kiezen aan welke activiteit ze deelnemen. Hieronder vind je meer info over de extra workshops/voorstellingen en het open speelaanbod tijdens de herfstvakantie.

Sinds 2022 zit de deelname aan extra activiteiten en uitstappen vervat in de dagprijs. U dient dus niet nog extra te betalen bij een speciale activiteit.

Onder voorbehoud van wijzigingen.

Mijnheer Neus vertelt ons over krokodillen en tomatensoep, kleurt emoties pompelmoezenpaars, verklapt wat mag en niet mag, bestrijdt monsters, heeft het over Floris en BlancheFlour maar vooral leert hij jou hoe je als je klein bent toch ‘groot en groots’ kunt zijn.

YFU is een internationaal uitwisselingsnetwerk voor jongeren dat bestaat in meer dan 50 landen. Cultuurspelen is een programma waar kinderen door middel van verschillende spelletjes, kennis maken met diverse culturen.

De begeleider neemt de kinderen mee op reis naar verschillende landen. In elk land wordt een spel gespeeld, eigen aan dat land.

YFU is een internationaal uitwisselingsnetwerk voor jongeren dat bestaat in meer dan 50 landen. Cultuurspelen is een programma waar kinderen door middel van verschillende spelletjes, kennis maken met diverse culturen.

Ga aan de hand van een robotfoto op zoek naar de ware aard van jouw vermiste persoon. Laat je speurneus jouw gids zijn! 

Alle groepen
Voor ieder wat wils!

Tijdens 'open lopen' kiezen de kinderen zelf aan welke activiteit ze deelnemen. In uitdagende speelhoeken prikkelen we ieder kind en houden we het enthousiasme hoog!

Door: animatoren speelplein
Datum: elke week minstens 1x

Alle praktische info zoals inschrijvingen, prijzen, afspraken, dagindeling enzovoort zijn terug te vinden via Dilbeek.be/speelplein.