Na nieuwjaar steekt het vaccinatiecentrum (alweer) een tandje bij

Boostercampagne op volle toeren

In de gemeentes Dilbeek & Ternat hebben momenteel al 55% van de te boosteren personen een boosterprik ontvangen. Iedereen die in aanmerking komt voor een boostervaccin, heeft normaal een uitnodiging ontvangen en komt voor 17 januari aan de beurt.

Om iedereen zijn prik zo snel mogelijk te geven werken we begin januari 7 dagen op 7 van 9u ‘s morgens tot 21u ’s avonds.

Indien je al in aanmerking zou komen voor een booster maar nog geen uitnodiging hebt ontvangen, neem dan zeker even contact met ons op, dan kijken we het graag voor je na. Indien het voorgestelde tijdstip niet zou passen is het ook geen probleem om dit te (laten) veranderen.

Start kindervaccinatie

Begin januari worden ook de eerste pediatrische vaccins gezet in ons centrum. Wij voorzien hiervoor telkens woensdagnamiddag en zaterdag. De uitnodigingen voor alle kinderen tussen 5 en 11 werden vorige week verstuurd

en dit zonder voorstel van datum en uur. Dit is anders dan hoe we tot nu toe werkten. De ouder of voogd moet dus zelf een tijdstip prikken via onze website die vermeld wordt op de uitnodiging of door contact op te nemen met onze helpdesk.

We deden dit op deze manier om toe te laten dat broertjes en zusjes makkelijk samen kunnen komen.

Eerste prikken nog steeds welkom

In het afgelopen jaar hebben we maar liefst 98927 prikken gezet in ons centrum, hoewel we hopen dat 2022 het jaar wordt dat we de deur definitief achter ons kunnen toetrekken, mogen mensen die nog graag een eerste prik krijgen kunnen zich nog steeds tot ons centrum wenden. Wij geven nog steeds eerste prikken zonder afspraak. Tot en met half januari zijn we alvast elke dag geopend. Woensdagen en zaterdagen zijn voorbehouden voor de kinderen (5-11 jaar).

Als u vragen hebt kan u ons zoals altijd steeds contacteren via email op vragen@vaccinatiecentrumdilbeekternat.be via telefoon op 02/790.61.01 (werkdagen tussen 9 en 17u) of door een brief te sturen naar Stationsstraat 312, 1700 Dilbeek.