Dilbeek in één App

Print

Sinds kort kan je al het nieuws van de gemeente de hele dag meedragen in je broekzak dankzij de Dilbeek app. Je kan rechtstreeks problemen melden via je geolocatie. Handelaars en verenigingen kunnen kosteloos gebruik maken van de Dilbeek-App om hun zaak of evenement extra in de verf te zetten en te promoten.

Elke levendige en moderne gemeente wil inzetten op mobiele dienstverlening. Ook het gemeentebestuur van Dilbeek is overtuigd van de meerwaarde van dit mobiel communicatieplatform.

Via de gratis app kunnen gebruikers niet alleen praktische info raadplegen over de gemeentediensten en de ingeschreven verenigingen en handelaars, ze kunnen ook onder meer bestellingen plaatsen, zich inschrijven, communiceren, reageren, … De gebruiker bepaalt zelf welke diensten, verenigingen en handelaars hij/zij wil volgen en welke informatie hij/zij van hen wil ontvangen.

Via de App kan informatie dan ook  doorstromen én van gemeente naar gebruiker én omgekeerd. Een belangrijk onderdeel van de Dilbeek-App is de lokale aangesloten handelaar, ondernemer en/of vereniging een platform te bieden dat ook hen de mogelijkheid biedt mee te genieten van de voordelen van het online communicatieplatform.

Ben je handelaar, zorgverstrekker of een vereniging en wil je ook meestappen in dit digitaal avontuur? Neem dan zeker contact op met app@dilbeek.be. Wij bezorgen je een handleiding en helpen je graag op weg.