​Hinder verwacht aan op- en afritten Groot-Bijgaarden

Print

Vanaf 6 augustus zal de omgeving van het op- en afrittencomplex in Groot-Bijgaarden volledig worden afgesloten voor de werken aan de Dansaertlaan. Dat betekent dat ook het recyclagepark minder vlot bereikbaar zal zijn. De deuren blijven echter wel open.

De werken lopen van net na het kruispunt met de Lindenlaan en de Peter Benoitstraat tot net voor de Guido Gezellestraat. Dat betekent dat de Dansaertlaan volledig wordt doorgeknipt en voor zeker tien weken niet bereikbaar is langs de op- en afritten van de Brusselse Ring. Een omleiding, ook voor fietsers, is voorzien via de Elzenstraat, Bosstraat en Brusselstraat.

Nog slechts één bus van De Lijn volgt vanaf dan een omleiding, namelijk bus 355 (Liedekerke-Ternat-Brussel). Deze rijdt nog niet via de Bosstraat, Elzenstraat en R. Dansaertlaan. Komende uit de richting Ternat zal de bus via de Brusselstraat de Guido Gezellestraat inrijden om vervolgens via de R. Dansaertlaan richting Brussel te rijden, en komende uit de richting Brussel zal de bus aan het rondpunt, ter hoogte van de Guido Gezellestraat, de Brusselstraat verder blijven volgen richting Ternat.

De hoofdingang van het recyclagepark moet noodgedwongen worden afgesloten, maar de toegang zal verzekerd worden via de achterkant van het recyclagepark via de Peter Benoitstraat. Daar wordt een parkeerverbod ingesteld zodat het in- en uitgaand verkeer vlot het recyclagepark kan bereiken.

De interne circulatie op het park wordt bijgevolg ook tijdelijk gewijzigd. Volg de instructies van de parkwachters.