Programma krokus

Krokusvakantie 2022

Yes, speelplein tijdens de krokusvakantie!* 🎉
Een groep enthousiaste animatoren staat klaar om samen met kleuters, lagere schoolkinderen en tieners te spelen, ontdekken en maken. Ontdek hieronder het programma en alle praktische info.

📌 Ma 28/02 t.e.m. vr 4/03
⚠  Nieuwe locatie: Begijnenborre - Bodegemstraat 113, 1700 Dilbeek

*De speelpleinwerking past zich aan aan de geldende coronamaatregelen. Meer info volgt.

Inschrijven kan hier

Programma

Naast het spelen in de eigen leeftijdsgroep met animatoren worden er ook extra workshops en voorstellingen georganiseerd op het speelplein. Minstens één keer in de week is er een open speelaanbod waarbij kinderen kunnen kiezen aan welke activiteit ze deelnemen. Hieronder vind je meer info over de extra workshops/voorstellingen en het open speelaanbod tijdens de krokusvakantie.

Troetels, Ukkies & Bengels
Liedjestheater aan, over en in het water

Een heuse vuurtoren, livemuziek en interactie van de bovenste duikplank. Spring jij mee in ons avontuur? Golvend meezingen, stralend meedansen. Ahoi!

Willi speelt accordeon op de rotsen voor zijn vuurtoren. Aan de andere kant van het eiland zingt Ireen liedjes op het strand. Op een keer hoort Willi in de verte vioolklanken. Hij gaat op zoek en vindt Ireen Sireen. En wat blijkt? Samen spelen en zingen is veel leuker! “Schipper mag ik overvaren” brengt ook kinderen naar het eiland. Wanneer ze samen het geheim van de vuurtoren ontdekken, is het hek van de dam. Liedjes à volonté!

Door: Kip van Troje
Datum: 28 februari 2022

Kanjers & Flipoos
Aan de slag met kunst(technieken)

We gaan op een creatieve manier experimenteren met kleuren, vormen en materialen. Het resultaat is onvoorspelbaar, want het experiment krijgt de bovenhand. We hoeven voor een keer niet binnen de lijntjes te kleuren. In iedereen schuilt een rasechte kunstenaar!

Door: Muzische Workshops vzw
Datum: 3 maart 2022

Charels
Geen feest zonder DJ!

Ondertussen is dj’en meer dan plaatjes draaien. Dj’s zijn wereldsterren geworden. Met laptops en controllers is het één van de meest creatieve manieren om je in muziek uit te leven. Wij leren de deelnemers de perfecte mix te maken met professioneel dj-materiaal. Door het in groepslessen te organiseren krijgen ze de kans van elkaars talent en stijl te leren, want mixen is meer dan techniek. Het is de zaal aanvoelen en met de juiste muziekkeuzes en timing je eigen stem en stijl ontwikkelen. Hierbij werken we met controllers en dj-software. De beginnende dj’s leren de geheimen van het scratchen en het beatmixen en draaien op het einde van de workshopreeks een hele set in elkaar.

Door: Villa Basta
Datum: 4 maart 2022

Alle groepen
Voor ieder wat wils!

Tijdens 'open lopen' kiezen de kinderen zelf aan welke activiteit ze deelnemen. In uitdagende speelhoeken prikkelen we ieder kind en houden we het enthousiasme hoog!

Door: animatoren speelplein
Datum: 2 maart 2022

Alle praktische info zoals inschrijvingen, prijzen, afspraken, dagindeling enzovoort zijn terug te vinden via Dilbeek.be/speelplein.