Jongslag komt op tegen kanker!

Print

Met dit waanzinnig bedrag voor KOK doen onze Jongslaggers, hun juffen en meesters alle harten stralen en monden glimlachen van iedereen die vecht of vocht tegen het K-monster.
Jaar na jaar organiseren we in onze school een geweldige verkeersweek ten voordele van Kom Op Tegen Kanker. Een gezonde mix van verkeersactiviteiten, zoals fietsbehendigheid, wandeltochten, fietstochten, skateparkbezoek, spartacusrun in het bos, huur van gekke fietsen, schaatsen, bike en run, fietsbehendigheid, bezoek van de combi, verkeersparcours voor de allerkleinsten,… staan op het programma. Telkens werden de kinderen tijdens de activiteiten geflankeerd door hun juffen en meesters op de fiets, achter het stuur, sleurend met verkeersmateriaal, wakend op een berg in het bos, vijzend aan een loskomend moertje, zoekend naar het juiste slotnummertje en nog zoveel meer. Een werkgroep verkeer die alles in goede banen leidt en piekfijn voorbereidt in onze beide schooltjes.
Het levensgeluk ligt soms een tijdje verborgen tijdens een kankerdiagnose. Het is onze taak om anderen te helpen, voor dat klein lichtje te zorgen en onze kinderen dit aan te leren. Ze gaan op pad, leggen a.d.h.v. hun weekprogramma alles uit en laten zich sponsoren voor al hun activiteiten.
Ge-9 groeten aan al onze sponsors, vele straattegeltjes werden de laatste weken verwarmd door Jongslaggertjes op zoek naar een centje voor een prachtig goed doel, KOK.
7214,82 X dankjewel aan al die harten op een fiets en gulle mensen aan onze Dilbeekse voordeurtjes!