Jongeren Doe Festival 2022

Donderdag 7 juli zetten we de zomervakantie meteen goed in met een heus doe-festival voor jongeren. In een groene en sfeervolle omgeving kan je deelnemen aan allerlei workshops en activiteiten. Of je zet je gewoon neer in onze zomerbar en geniet met vrienden en andere jongeren van de start van de vakantie!

Tijdens het Jongeren Doe Festival kan je je zowel creatief als actief bezighouden. Kom je blik en talenten verruimen en koel nadien af in onze chillzone aan de zomerbar. Afsluiten doen we met een silent disco en een hapje.

🔥 Do 7.07.2022
📍 Begijnenborre - Bodegemstraat 113, Dilbeek
⏰ Vanaf 13:30 uur
🎉 GRATIS

Ontdek hieronder het volledige programma.

Workshops en activiteiten

arrow tag

Gewapend met pijl en boog, versla je het vijandige team. Snelle vingers en een goede tactiek zullen je team naar de eindzege brengen. Wie is de snelste? Wie mag de overwinning uitroepen na een duizelingwekkende match? Verstop je goed, anders ben je een gemakkelijk doelwit!

DJ-workshop

Geen feest zonder DJ! Ondertussen is DJ’en meer dan plaatjes draaien. DJ’s zijn wereldsterren geworden. Met laptops en controllers is het één van de meest creatieve manieren om je in muziek uit te leven.

Swing off

Probeer je tegenstander van het plateau af te gooien door middel van de grote bal in het midden.

Graffiti-workshop

Spuit erop los tijdens een workshop graffiti. Je krijgt de kans om jezelf creatief te uiten. We maken een knallend ontwerp. Daarna gaan we aan de slag met verschillende spuittechnieken.

Linnenzakken pimpen

Je krijgt een linnenzak die je helemaal in jouw stijl kan aanpassen en versieren. Maak een hippe en duurzame zak waar je mee opvalt! Geen tekenwonder? Geen probleem, we voorzien enkele sjablonen om mee aan de slag te gaan!

Chill-zone

silent disco

Zet je hoofdtelefoon op en kom terecht in je eigen feestwereld. Jouw muziekstijl, jouw feestje in je hoofd met vrienden en andere jongeren. Een liedje of genre beu? Switch het kanaal en ga los op een nieuw nummer!

Binnenkort maken we hier de line-up bekend.

chillzone - zomerbar

Zet je neer in onze gezellige zomerbar en geniet van verse mocktails of een ander verfrissend drankje.

Zet je aanwezig op het Facebook-event.

Meer info
Team Jongeren
jong@dilbeek.be | 02/451.69.40
Kamerijklaan 46, Dilbeek

#JDF
Instagram | Facebook