Vormingen

Ontdek of versterk je talent

Hieronder vind je enkele vormingen voor jongeren terug.

Nood aan meer info of hulp bij de inschrijving? Contacteer ons via jong@dilbeek.be of 02/451.69.40.

Dans, acteer en zing de sterren van de hemel en leer goed met je stem en je lijf om te gaan. Onder leiding van de professionele docenten van Musarte maak je kennis met alles wat musical te bieden heeft.

  • Wanneer: 17 september 2022 tot 20 mei 2023
  • Waar: cultuurcentrum Westrand

Schrijf je hier in vanaf 11.06!

Hou je van computer en games? In een Dojo leer je programmeren met Scratch, maak je jouw eigen toestel met Arduino of maak en bestuur je jouw robot of Microbit. De begeleiders leggen uit, doen voor en stimuleren fantasie en creativiteit. De workshops eindigen telkens met een show-and-tell waar je aan elkaar toont wat je gemaakt hebt.

  • Wanneer: 24 september 2022 t.e.m. 24 juni 2023
  • Waar: cultuurcentrum Westrand

Schrijf je hier in vanaf 11.06!

Academie voor muziek, dans, woord en beeldende en audiovisuele kunsten.

Skillz organiseert creatieve vakantiekampen en naschoolse opvang. Is jouw kind graag bezig op de computer of héél creatief aan het ontwerpen, boetseren of creëren, .... ? Kom dan nieuwe talenten ontdekken en ontwikkelen op een van onze vele kampen bij jou in de buurt!

Inschrijven en info via onderstaande link

Vind hier een overzicht van alle sport- en dansverenigingen in Dilbeek.

Ondervind jij drempels in je zoektocht naar sport of beweging? Samen werken we drempels weg en helpen we kiezen voor aangepast sporten en bewegen op jouw maat. Want kunnen deelnemen is belangrijker dan winnen!