Ellen Gyssels, deskundige omgeving

Binnen ons team Wonen & Ondernemen hebben we de verschillende takken ruimtelijke ordening, huisvesting, milieu en lokale economie. Als deskundige omgeving binnen ons team kom ik dagelijks in contact met een gevarieerd takenpakket. Zo heb ik mijn operationeel werk waar ik mij aan deadlines dien te houden, zoals het afleveren van stedenbouwkundige vergunningen, maar daarnaast ben ik betrokken in verschillende boeiende projecten die ik zelf mee kan invullen en vorm geven, zoals de uit-je-dak-campagne (voor energiezuiniger wonen), de Dilbeek-app, de communicatiestrategie en andere projecten, zowel voor de burger als binnen de groep Dilbeek zelf. Deze projecten geven mij ruimte voor creativiteit en ontwikkeling, en geven echt een meerwaarde aan mijn job. Zowel de kleine als grote projecten zorgen dat ik voldoening krijg in mijn job.

Dilbeek is een mooie gemeente met veel groen en een groot cultureel aanbod. Ik ben dit jaar dan ook zelf in Dilbeek komen wonen en heb het hier echt naar mijn zin. De kasteelhoeve is een leuke locatie om te werken, met een groene binnenkoer waar we met de collega’s gezellig kunnen lunchen. Ook bevinden we ons ook vlakbij het park, de Wolfsputten, een centrum met winkels en horecazaken waar je de nodige ontspanning kunt vinden. Daarnaast zorgen de flexibele uren ervoor dat je zelf een goeie planning kunt maken in zowel je werk als je privé.

We zijn een leuk team met verschillende karakters en expertises wat dagelijks zorgt voor interessante gesprekken waaruit je steeds weer dingen bijleert. De collega’s zijn hier heel behulpzaam. Het is leuk te weten dat je op elkaar kunt steunen. We hebben hier de ruimte om zowel zelfstandig te werken als samen te werken. Zo werken we samen aan de projecten maar is er ook vaak overleg over de operationele taken. Het gevarieerd takenpakket en de fijne samenwerking met de collega’s maken dat ik zeer tevreden ben in mijn werkomgeving.

Zin om mee te werken?