Koop lokaal met de Dilbeekse geschenkbon

Koop nu de geschenkbon die geldig is bij heel wat Dilbeekse handelaars. Geef hem cadeau of hou de bon gewoon lekker voor jezelf en steun de Dilbeekse handelaars na deze moeilijke periode.

Je kan de geschenkbon online kopen. Je ontvangt dan een bon met een QR-code die je kan bijhouden op je smartphone, afdrukken of doorsturen naar de gelukkige. Je hoeft de geschenkbon ook niet in een keer uit te geven. Telkens je de QR-code scant, zie je het saldo verschijnen. Dus ook voor kleine bedragen is de geschenkbon erg handig.

Koop hier de geschenkbon

Voor de Dilbeekse handelaar

Hoe meer handelaars meedoen met dit initiatief, hoe groter het aanbod voor de klant om de geschenkbon te gebruiken.

Als handelaar dien je enkel de QR-code van de geschenkbon te scannen bij betaling. De uitbetaling verloopt snel en automatisch.

Wat gaat mij dat als handelaar kosten?
Helemaal niets! Alle kosten worden gedragen door de gemeente. Het enige wat je moet doen is je registreren als handelaar in de Dilbeek App.

Ben je al geregistreerd in de Dilbeek App?
Dan heb je al een aparte e-mail ontvangen met de vraag om mee te doen met de geschenkbon.

Hoe registreer ik mij als handelaar? 
Registreer je dan in de Dilbeek App via https://www.ourcityapps.com/client en klik op ‘Vraag nu uw APP aan’. Je doorloopt het registratieproces. Om deel te nemen aan de IK KOOP IN DILBEEK actie is het belangrijk dat je bij de laatste stap van dit proces, op de pagina waar bovenaan het ‘Cirklo Light’ logo vermeld staat, de checkbox onderaan aanvinkt. Dit is de enige correcte manier om de gemeente Dilbeek op de hoogte te brengen van jouw wens tot deelname en zo deel je ook jouw gegevens met het bestuur.

Later ontvang je dan ook alle informatie over:

  • hoe je de geschenkbonnen van jouw klanten kan scannen
  • hoe je het geld van de geschenkbonnen kan ontvangen en op je rekening plaatsen

Nog vragen? Contacteer ons via wonenenondernemen@dilbeek.be of 02 451 68 70.